Boka träning!

Padeltennis

Jag har spelat padel sen 2014 och utbildade mig till Level 1 coach nov 2020 hos German Schafer som är ett välkänt namn inom padelvärlden då han har spelat på WPT. Han har tränat både svenska och tyska landslaget och jobbar numera som coach på heltid.

Jag kan lära dig grunderna inom padel, flat forehand, flat backhand, bandeja, volley & lobb men även spelstrategi och positionering.

950 kr

1 tim inkl bana, 1 person vardagar 9-15

Personlig träning

Mitt yrke som personlig tränare har varit en stor del av min vardag de senaste 13 åren där jag har lyckats leverera många timmar på golvet. Jag har stött på det mesta inom träningen där olika fall och situationer har varierat och ställt stora utmaningar och kravbilder på mig som tränare och coach, något som har bidragit till att jag än idag fortsätter att fortbilda mig och utvecklas för att hela tiden bli bättre.

Mitt företag erbjuder personlig träning för alla målgrupper. Du kanske vill göra en livsförändring, förbereda dig inför din nästa tävling eller gå ner i vikt. Jag tar även emot grupper stora som små.

Jag vill inspirera och motivera dig till att förstå vikten av träning och hur mycket det påverkar ditt liv, din vardag till det bättre.

1200 kr

1 PT-tillfälle (1 tim träning samt 30 mIn konsultation)

TRÄNING VIA APP

Det enda är att ladda ner en app på mobilen och skapa ett konto. Resten sköter jag. 

Jag kommer att behöva lite information om vad du har för träningsredskap hemma tex gummiband, kettlebells, minibands, hantlar m.m så att jag kan skapa ett personligt träningsprogram till just dig. Om du tränar på ett gym el har tillgång till ett sådant via jobbet så funkar det med såklart.  Sjukt smidigt sätt att träna för dig som vill ha färdiga pass och kan användas var du än befinner dig. 

1500 kr/mån