Om Tollis

Min passion för fysisk aktivitet lades redan i tidig ålder. 

Under min uppväxt fick jag privilegiet att påverkas av föräldrar, lärare, fritidspersonal som gav mig förutsättningar till ett aktivt liv. Jag är starkt övertygad om att grunden för fysisk aktivitet läggs under barndomen och detta är en av de största huvudfaktorerna för att få allmänheten att röra på sig. 

Jag är ett levande exempel på att det fungerar. Idag, 52 år gammal, fortsätter jag fortfarande att leva ett aktivt liv. Mina stora passioner är tennis, padeltennis och golf. En av höjpunkterna i min karriär som tränare/coach var när jag fick chansen att jobba bakom repen på PGA touren med en av Sveriges bästa golfare vilket var en magisk känsla. 

Mitt yrke som Personlig Tränare har varit en stor del av min vardag de senaste 13 åren. Jag har stött på det mesta inom träning, där olika fall och situationer har varierat och ställt stora utmaningar och kravbilder på mig som tränare och coach, något som har bidragit till att jag än idag fortsätter att fortbilda mig och utvecklas för att hela tiden bli bättre.