FÖRETAG

Padel

Padeltennis är en väldigt populär sport som växer väldigt snabbt i Sverige. De flesta kan spela och lära sig grunderna inom padeltennis ganska snabbt om man tex jämför med tennis som är en mycket svårare och mer komplex sport. Det gör att väldigt många kan spela och få motion och rörelse med boll vilket de flesta gillar.
Som företag är det här en perfekt aktivitet att skapa teambuilding och med sina anställda där man kan hyra in mig som tränare.

Prisexempel

1700 kr exkl. moms

1 tim, 3-4 pers

ONLINETRÄNING

Att jobba hemifrån är numera en del av vardagen. Du som arbetsgivare kan nu hitta enkla lösningar åt era anställda där alla kan koppla upp sig och träna tillsammans via plattformar som Teams, Zoom m fl. En av de stora utmaningarna inom olika företag kan vara att få många anställda att delta i tex en gruppträning. Onlineträningen har även öppnat upp dörrarna för dem som annars inte känner sig trygga att vistas och träna på gym el i grupp då de nu kan träna hemma, på egen hand utan några som helst prestationskrav.

Fördelar med onlineträning:

  • Tidseffektivt
  • Alla deltagare kör efter sin egna träningskapacitet, inga prestationskrav.
  • Privat, ingen kamera, inget ljud som andra kan se och höra.
  • Du kan streama passen i efterhand via teams om du inte hinner köra på bestämt tid. ( Detta gäller endast om det finns ett avtal mellan parterna )
  • Schemalagda pass på bestämda dagar där du har ett inbokat möte för dig och din hälsa.
  • Grym kompletteringsträning för dig som tränar annat som tex gym, löpning, padeltennis.
  • Du skapar en kontinuitet med din träning som i sin tur leder till bättre hälsa, starkare kropp och mental styrka.

HÄLSOSAMMA KONFERENSER OCH KICK-OFFS

En aktiv konferens, en renodlad träningskonferens med inslag av teambuilding eller inspirerande träningsupplägg och föreläsningar – ni väljer. Med personligt engagemang är jag delakti i er upplevelse från början till slut. Förutom att minska sjukfrånvaro och få mer välmående medarbetare kan fysiska aktiviteter i grupp även stärka relationer. Träning är teambuilding!

Gruppträning

Det här upplägget kanske är ett av det bästa sättet att skapa gruppdynamik och teambuilda. Vad sägs om att jag kommer ut till ditt företag en mysig vårdag och bygger upp lite stationer med olika utmanande övningar där ni sedan tillsammans tränar, skrattar och svettas ihop? Galet kul och alla gillar den friska luften. Ett perfekt avbrott i jobbvardagen. 

Prisexempel

2500 kr exkl. moms

Smallgroupträning 8-10 pers

Events

Skräddarsydda för er. Produktlanseringar, relationsskapande möten och medarbetardagar är tre av många tillfällen då det passar med event. Ett väldigt populärt upplägg är padeltennis för era kunder där jag som arrangör styr upp en liten turnering , coachar med lite lektioner och avslutar med en lunch. 

Begär offert!